ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

انریکه مورا: مذاکرات وین سریعا به جمع بندی برسد

معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به از سر گیری مذاکرات وین گفت، روحیه مصالحه لازمه بازگشت به اجرای کامل توافق هسته‌ای با ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام گفت، لازمه بازگشت به اجرای کامل برجام، روحیه مصالحه در طرف‌های مذاکره در وین است.

مورا در پیامی توئیتری نوشت: «هشتمین دور از مذاکرات وین درباره برجام فردا در وین از سر گرفته می‌شود. ما به روحیه مصالحه برای بازگشت به اجرای کامل [برجام]نیاز داریم. نظر به رویه‌های نامطلوب مختلف برای تضعیف برجام، لازم است که این مذاکرات سریعاً به جمع‌بندی برسد».

علاوه بر این مقام اروپایی، «میخاییل اولیانوف» نماینده روسیه در نهاد‌های بین‌المللی مستقر در وین نیز اعلام کرد مذاکرات وین از فردا (سه‌شنبه) از سر گرفته خواهند شد. او همچنین گمانه‌زنی‌هایی را درباره «آخرین دور» مذاکرات ارائه کرد.

از سوی دیگر «ولادیمیر اِرماکوف» مدیر دپارتمان کنترل و منع اشاعه تسلیحات در وزارت خارجه روسیه امروز (دوشنبه) اعلام کرد که مسکو معتقد است اقدامات [غربی‌ها]برای تسریع روند مذاکرات برجام و تعیین ضرب‌الاجل برای تکمیل آنها، بیهوده است.

ارماکوف در مصاحبه با شبکه «ریانووستی» توضیح داد: «پیشرفت‌هایی در مذاکرات از سرگیری برجام در وین وجود دارد و طرفین در حال آماده‌سازی سناریو‌های امنیتی در صورت شکست مذاکرات نیستند».

روز گذشته بود که سه عضو اروپایی برجام از ایران خواستند، از آنچه آن را معافیت آمریکا برای احیای برجام خواندند، استفاده کند، چون به ادعای آنان، زمان برای به نتیجه رسیدن مذاکرات وین اندک است.

در نزدیک به سه ماهی که از دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌ها می‌گذرد آمریکا و تروئیکای اروپایی و بازو‌های رسانه‌ای آن‌ها همواره سعی داشته‌اند اینطور القا کنند که ایران عامل حرکت آهسته گفتگو‌های وین است و سرعت گفتگو‌ها تابع تنها اقدامات ایران است.

در روز‌های گذشته آن‌طور که حتی مقام‌های کشور‌های اروپایی و آمریکایی خودشان هم اعتراف کرده‌اند در گفتگو‌های وین پیشرفت‌هایی که در بخش مربوط به تعهدات هسته‌ای ایران بوده بیشتر از بخش‌های مربوط به رفع تحریم‌ها بوده که مربوط به تعهدات طرف غربی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار